Τα παιδιά ταξίδεψαν με τ’ άστρα

* ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2024 13:05

Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος και λίγες οι καρέκλες που τοποθετήθηκαν στο Αστεροσκοπείο της Γιάννουλης για να χωρέσουν όλους τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των παιδιών των παιδικών σταθμών της Λάρισας, που ήθελαν να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ την τελετή λήξης της φετινής χρονιάς.

Από νωρίς ο περιβάλλων χώρος του Δημοτικού Αστεροσκοπείου Λάρισας Aριστεύς γέμισε από κόσμο για την εκδήλωση των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων που είχε ως θέμα «Ταξιδεύοντας με τ’ άστρα!» και διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης και η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων. Τα παιδιά από πολλούς παιδικούς σταθμούς που προετοιμάστηκαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια σειρά μουσικοχορευτικών δρώμενων για να κερδίσουν το θερμό χειροκρότημα όλων. Τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Ηρακλής Γερογιώκας όσο και η διευθύντρια κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων και έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σταθμών και φυσικά στους γονείς για τον καθημερινό τους «αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass