«Αφαντες» οι εφορευτικές επιτροπές

*Στη χθεσινή εκλογική διαδικασία στη Λάρισα

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2024 13:55

Με τα συνήθη προβλήματα των ελλείψεων μελών των εφορευτικών επιτροπών, παρότι έχει προβλεφθεί πλέον αποζημίωση, ολοκληρώθηκαν χθες οι ευρωεκλογές στον Δήμο Λαρισαίων.

Ελλείψεις που επί της ουσίας δεν επιβάρυναν ιδιαίτερα το έργο των δικαστικών αντιπροσώπων, με δεδομένη τη μειωμένη προσέλευση των ψηφοφόρων και τον μικρότερο όγκο του έργου (αριθμός ψηφοδελτίων, σταυρών κλπ).
Στα περισσότερα εκλογικά τμήματα οι εκλογείς έπαιρναν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια από τα θρανία όπου ήταν ταξινομημένα, και πήγαιναν ακολούθως στο παραβάν και στην κάλπη.
Οι κάλπες άνοιξαν και έκλεισαν κανονικά, χωρίς να αναφερθεί κάποιο ιδιαίτερο θέμα, σε ό,τι αφορά πάντα τη διεξαγωγή των εκλογών, όπως συνέβη με τον ολιγόλεπτο εγκλωβισμό πέντε πολιτών σε ανελκυστήρα στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, για τον απεγκλωβισμό των οποίων απαιτήθηκε επέμβαση πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς χθες το πρωί και σε εκλογικό τμήμα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με έναν 36χρονο Λαρισαίο να συλλαμβάνεται για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας. Η ένταση ωστόσο, μάλλον δεν αφορούσε στις εκλογές, αφού από την κατάσταση του 36χρονου κρίθηκε αναγκαία η παραπομπή του στην ιατρική κοινότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass