Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 7:05

Επιστημονική συνάντηση για τον καρκίνο του στομάχου

* ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Επιστημονική συνάντηση με θέμα «Καρκίνος Στομάχου: Αλήθειες & Μύθοι» διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο «Divani Palace» η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με επιστημονικό υπεύθυνο τον διευθυντή της Κλινικής, καθηγητή Δημήτριο Ζαχαρούλη.

Η συνάντηση έχει σκοπό να δώσει βήμα σε ειδικούς και καταξιωμένους ιατρούς, για ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων σχετικά με τον καρκίνο του στομάχου. Εκτός από τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα, έχει προσανατολισμό σε νέες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, καθώς οι ραγδαίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις αλλάζουν καθημερινά και σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη προσαρμογών, αλλαγών, νέων δοκιμών και μελετών.
Προσκεκλημένοι ομιλητές από το εξωτερικό είναι ο καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ege της Σμύρνης και πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής E-AHPBA Ahmet Çoker και ο σύμβουλος του Τμήματος Χειρουργικής Imperial College London Moorthy Krishna.
Η συνάντηση απευθύνεται σε γενικούς χειρουργούς, γαστρεντερολόγους, ακτινοθεραπευτές, ογκολόγους, γενικούς γιατρούς, διαιτολόγους, νοσηλευτές, φοιτητές και φοιτήτριες Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διατροφολογίας.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ με εγγραφή στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/5C6kJSGmZE82Wnpb7.
Το πρόγραμμα της συνάντησης, καθώς και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα:
https://www.alphamarketing.gr/ekdiloseis/mellontikes-ekdiloseis/epistimoniki-synantisi-karkinos-stomachou-alitheies-mythoi/.

 

Αιμοδοσία δασκάλων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» θα πραγματοποιήσει την τακτική αιμοδοσία των μελών του μεθαύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου και από ώρα 9:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ., στον χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (πλησίον Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass