Η επανάχρηση του ΕΘΙΑΓΕ στο Δ.Σ. Λαρισαίων

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2024 16:43

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 16 Μαϊου στις 7 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων.

Μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης είναι: Έγκριση παράτασης περάτωσης της «Μελέτης συντήρησης, αποκατάστασης και ανακατασκευής, για επανάχρηση τεσσάρων παλαιών αποθηκών του ΕΘΙΑΓΕ και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Ο.Τ. Γ.1792».
Έγκριση 2ης παράτασης χρονοδιαγράμματος της σύμβασης με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Λαρισαίων».
Έγκριση κατανομής ποσού για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2024 (Β’ κατανομή).
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για έξοδα κίνησης σχολικών τροχονόμων έτους 2024 (περιόδου Απριλίου - Μαΐου - Ιουνίου 2024). Λήψη Κανονιστικής Απόφασης για τη μελέτη προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης (εργοταξιακού χαρακτήρα) του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης μικροκλίματος και αισθητικής αναβάθμισης (στέγαστρα σκίασης, υδάτινες νησίδες, οδοφωτισμός, αστικός εξοπλισμός, info kiosks)» της πράξης
«Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στην Λάρισα» επί των οδών Βενιζέλου (τμήμα από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων), Ανδρούτσου και τον πεζόδρομο που ενώνει την οδό Ανδρούτσου με την οδό Ερμού, του Δήμου Λαρισαίων,
Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης 8,2 στρεμμάτων, στη θέση Λιβάδι της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας, για δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής για τη δημόσια σύμβαση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια κάδων πλαστικών». Ανανέωση παραχώρησης κατά χρήση για ένα έτος, δύο απορριμματοφόρων οχημάτων στον Δήμο Ελασσόνας κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass