Ευχέλαιο στο ΓΝΛ

* ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2024 14:01

Ευχέλαιο υπέρ υγείας πραγματοποιήθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, Γρηγόρη Βλαχάκη, του Διοικητικού Συμβουλίου, υγειονομικών και ασθενών.

Παρών και ο βουλευτής Χρήστος Καπετάνος, καθώς τις άγιες ημέρες που διανύουμε η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στους ανθρώπους που δε θα γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα στο σπίτι με τις οικογένειές τους, αλλά θα δίνουν την προσωπική τους μάχη για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία.
Ο Λαρισαίος βουλευτής μετά το πέρας του ευχελαίου αντάλλαξε ευχές για δύναμη με τους υγειονομικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους του νοσοκομείου, συνάντησε ιατρούς και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς, με την ευχή τα νοσοκομεία να παραμένουν άδεια ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες. Μάλιστα, επισκέφθηκε τα διοικητικά τμήματα του νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τους διευθυντές και τους προϊσταμένους για το έργο που επιτελείται και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass