ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Β. Μεϊμαράκης: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους»

* Για την εκλογή Προέδρου: Ολοι προ των ευθυνών μας *Ομιλητής σήμερα σε επετειακή εκδήλωση της Ν.Δ. Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:12

 

Της Μαρίνας Αποστολοπούλου

«Όταν έρθει η ώρα, οπότε όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», αποφαίνεται ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Ε» σχετικά με τη δυνατότητα της παρούσας Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκτιμώντας ωστόσο, ότι «οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους».

Ενώ παράλληλα αποσαφηνίζει, ότι έρχεται στη Λάρισα, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής επετειακής εκδήλωσης της Ν.Δ. σήμερα, για τα 40 χρόνια του κόμματος, (7.30 μ.μ. Φρούριο), όχι με την ιδιότητα του προέδρου της Βουλής αλλά με εκείνη του «βουλευτού και μέλους μίας μεγάλης οικογένειας, της Νέας Δημοκρατίας». Στέλνει δε μήνυμα συσπείρωσης «ιδιαίτερα σε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν στις δύσκολες ώρες», προφανώς αποτεινόμενος στα στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα της «Ε» ο πρόεδρος της Βουλής, όσον αφορά στο θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και των εκλογών, εμμέσως πλην σαφώς, παίρνει θέση και για τα δύο «φλέγοντα» ζητήματα, δείχνοντας την κατεύθυνση που κατά την άποψή του θα πρέπει να πάρουν οι εξελίξεις.

Για το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, επισημαίνει: «Η συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει διαστάσεις φιλοσοφικές. Αυτό θα φανεί όταν έρθει η συγκεκριμένη ώρα και βρεθούμε όλοι προ των ευθυνών μας. Και είμαι σίγουρος ότι εκείνη την ώρα και απέναντι σε έναν λαό που υπομένει, που έχει υποστεί θυσίες και του μένουν λίγα βήματα για να ξεπεράσει την κρίση και να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, εμείς θα ανταποκριθούμε».

Ενώ για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών αποφαίνεται: «κι αυτό θα το δούμε στη ώρα του. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πλειοψηφία θεωρεί ότι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα για την έξοδο από την κρίση και ότι δεν θα θέλαμε αυτές οι θυσίες να πάνε χαμένες. Κατά συνέπεια οι εκλογές πιστεύω ότι θα γίνουν στην ώρα τους».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Αναφορικά με την επετειακή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας, «40 χρόνια ΝΔ-ΟΝΝΕΔ» και τη σημερινή παρουσία του στη Λάρισα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποσαφηνίζει: «Ερχομαι στη Λάρισα όχι ως πρόεδρος της Βουλής αλλά ως βουλευτής και μέλος μιας μεγάλης πολιτικής οικογένειας, της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει μια ιστορία 40 ετών και μεγάλη προσφορά στην κατοχύρωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Και θέλουμε να επικοινωνήσουμε με όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα όμως με αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν στις δύσκολες ώρες και να υπενθυμίσουμε την προσφορά μας αυτά τα 40 χρόνια και να τους αναλύσουμε την πορεία που ακολουθούμε ώστε η χώρα να βγει από την κρίση με τις λιγότερες δυνατές δυσκολίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass