Ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΓΕΛ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2024 13:45

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2023-2024» και με αφορμή την τοποθέτηση στο σχολείο τους από τον Δήμο Λαρισαίων των νέων πολύχρωμων κάδων ανακύκλωσης/διαλογής από την πηγή, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί και οι junior Ambassadors του 6ου ΓΕΛ Λάρισας

ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία και τα οφέλη της σωστής ανακύκλωσης από την κ. Ελένη Χαυτίκη, χημικό, αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης, στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.
Παράλληλα, έγινε αναφορά στο θέμα «Ανακύκλωση & Ευρωπαϊκή Ένωση» και παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις πολιτικές διαχείρισης απορριμμάτων από την Ε.Ε., τους στόχους που έθεσε στο πλαίσιο της Πράσινης Συμφωνίας για τα επόμενα χρόνια, το σύστημα της κυκλικής οικονομίας που προωθεί, αλλά και τη θέση της Ελλάδας συγκριτικά με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη όσον αφορά την ανακύκλωση.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης και απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες υπογράμμισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς απέναντι στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημιουργίας μιας βιώσιμης πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass