Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2024 16:50

ΦΑΡΣΑΛΑ
Κλείνει για ανακαίνιση το κατάστημα της Τρ. Πειραιώς

Κλειστό θα παραμείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Φάρσαλα για το διάστημα από 22/02 έως 28/02 λόγω ανακαίνισης.

Οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να εξυπηρετούνται από τα πλησιέστερα καταστήματα: Πατριάρχη Γρηγορίου Ε’ 52Α & Γουλιάνου Γρηγορίου στον Παλαμά, Ι. Δραγούμη 3 και Ν. Μανδηλαρά 25 στη Λάρισα ή όποιο άλλο κατάστημα εξυπηρετεί.

 

Εκδήλωση Γυναικών Ανάβρας
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ανάβρας του Δήμου Αγιάς προσκαλεί μέλη και φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση απογευματινού καφέ στο Πνευματικό Κέντρο Ανάβρας αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 5:00 το απόγευμα.
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη, μιας και η συνάντηση έχει χαρακτήρα ευχαριστιών για τη νέα ανάδειξη Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

Χοροεσπερίδα Κυπαρισσιωτών
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Κυπαρίσσου διοργανώνει χοροεσπερίδα με κοπή πίτας αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο κοσμικό κέντρο VILLAGE (Οδός Φαρσάλων προς Νίκαια). Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα γίνει από το συγκρότημα του Κώστα Δεδούση. Από τον σύλλογο θα διατεθεί δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά των μονίμων κατοίκων του χωριού.

 

Εκδήλωση για τα 100χρονα του ΤΕΕ
Με αφορμή τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ετών από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, διοργανώνει εκδηλώσεις για τον εορτασμό. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής πίτας στις αρχές κάθε χρονιάς, το Τμήμα, τιμά την πορεία του ΤΕΕ με τρεις εκδηλώσεις την ίδια ημέρα, στην έδρα του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ στη Λάρισα, αλλά και στις Νομαρχιακές Επιτροπές Καρδίτσας και Τρικάλων, στις οποίες εκδηλώσεις θα παραστεί ως επίτιμος προσκεκλημένος ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Ν. Στασινός. Η εκδήλωση στη Λάρισα θα γίνει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 17:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

 

Εκδήλωση Τριτέκνων στην Αγιά
Ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Λάρισας οργανώνει συνάντηση γνωριμίας με τους τρίτεκνους του Δήμου Αγιάς σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο «GuzeL all day bar» στην Κεντρική πλατεία Αγιάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης-εκδήλωσης θα γίνονται νέες εγγραφές, καθώς και ανανεώσεις μελών του συλλόγου, του Δήμου Αγιάς

 

Ηλεκτρονική εγγραφή στην «ΑΡΩΓΗ» Αμπελώνα
Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ» Αμπελώνα στην προσπάθειά του να αυξήσει τα μέλη του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να έχουν άμεσα τη δυνατότητα εγγραφής, όλοι όσοι θα θέλανε να γίνουν μέλη του Συλλόγου.
Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος του Συλλόγου και να συμμετέχει στην επίτευξη των σκοπών του, που είναι η αλληλεγγύη σε ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα και η πολιτιστική αναβάθμισή του, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα με κεφαλαία γράμματα.
https://docs.google.com/forms/d/1rWYshBQ9SCh_w6aNFEIyExaZ9PcjP6V5mfHAK7oPPWY/edit
Για την εγγραφή απαιτούνται ηλεκτρονική αίτηση, η καταβολή 5 ευρώ για την εγγραφή και η καταβολή 10 ευρώ ως ετήσια συνδρομή. Μετά την ηλεκτρονική αίτηση, θα υπάρξει επικοινωνία από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τα περαιτέρω.

 

Συνέλευση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ
Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί την Κυριακή 3 Μαρτίου το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Θέμα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης, ενώ θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα προγραμματιστεί η εκδρομή στο πανέμορφο Καρπενήσι.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ
Αύριο Κυριακή και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδό Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Μιχαήλ Σαντοριναίο, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, με θέμα: Οι πνευματικοί νόμοι στη ζωή μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass