Απολογισμός ιεραποστολικού έργου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ»

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 12:35

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Ιεραποστολικός Σύλλογος Φαρσάλων «Παναγία η Ελεούσα» στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Παρασκευής.


Μετά από την κατανυκτική ακολουθία του εσπερινού ακολούθησε η ευλογία, η κοπή της βασιλόπιτας και στη συνέχεια επίκαιρη ομιλία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Τιμοθέου.
Η πρόεδρος της Ιεραποστολής κ. Στέλλα Τσαλούκη-Μπουλασίκη αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου, στον απολογισμό του 2023, με τις μεγάλες καταστροφές της περιοχής μας και σχεδόν όλης της Θεσσαλίας.
Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο που τίμησε με την παρουσία του, τον αρχιερατικό επίτροπο π. Βασίλειο Αναστασόπουλο, τον αρχιμανδρίτη και ιεροκήρυκα π. Ιάκωβο Σιακάρα και εφημέριο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όλους του ιερείς της πόλης, της επαρχίας και τους δωρητές μικρούς και μεγάλους που στηρίζουν στο έργο του Συλλόγου.
Το φλουρί κέρδισε η κ. Νατάσα Αδαμοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας (εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας), που αντιστοιχούσε σε μια Καινή Διαθήκη. Το δεύτερο φλουρί κέρδισε ο Δημήτριος Αναστασόπουλος, που αντιστοιχούσε στο βιβλίο «Η Ζωή του Χριστού».
Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Χριστίνα Αγγελουσοπούλου και Δημήτρης Γεωργατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. ΘανάσηςΓεροβασίλης, Χρυσούλα Φούφα, Νίκος Γκατζόγιας και Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Κων/νος Βαρακλιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass