Με τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε ο Απ. Καλογιάννης

Δημοσίευση: 03 Νοε 2014 19:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:54

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο γραφείο του δημάρχου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση στην σημερινή συγκυρία. Ειδικότερα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ασφυκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις ελλείψεις προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου και την παραπομπή του δημάρχου στην εισαγγελία και το πειθαρχικό για το θέμα του επανελέγχου των συμβάσεων.

Από την πλευρά του ο  γραμματέας της ΔΗΜΑΡ δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της δημοτικής αρχής για την προώθηση των προβλημάτων που σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία του Δήμου. Όσον αφορά στο θέμα της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων, εξέφρασε την άποψη ότι με τον τρόπο που γίνεται αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο των απολύσεων και δεν στηρίζεται σε κοινά αποδεκτούς κανόνες. Υπογράμμισε επίσης την σταθερή θέση της ΔΗΜΑΡ για την αναζήτηση ενός νέου αναβαθμισμένου ρόλου της Αυτοδιοίκησης σε ένα σύγχρονο και συμβατό με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, κράτος.

Στην συνάντηση εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Στέλιος Γρηγορίου , ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Σουρλατζής και το μέλος της Νομαρχιακής Σωτηρία Γεράση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass