Διαχρονικές οι ευθύνες για τις αθλητικές υποδομές

ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΑΚ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 13:59

Σε επίκαιρη μετατράπηκε η ερώτηση του βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλη, προς τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για το κλείσιμο του ΕΑΚ στο Αλκαζάρ.

, μεταξύ άλλων, σημειώνει ο βουλευτής «το «λουκέτο» στις αθλητικές υποδομές της πόλης έχει τη σφραγίδα όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, γιατί άφησαν τα στάδια σ’ αυτήν την άθλια κατάσταση. Όπως και τις διορισμένες από τις κυβερνήσεις διοικήσεις που ενώ γνώριζαν τα προβλήματα που υπάρχουν και τις αιτίες που τα δημιουργούν, δηλαδή τη χρόνια υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση της υπηρεσίας, δεν πήρανε τα απαραίτητα μέτρα. Η ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου συντήρησης και αποκατάστασης των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται δεν είναι αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά πολιτικής επιλογής των εκάστοτε κυβερνήσεων που θέτει για άλλη μια φορά στο ζύγι «κόστους-οφέλους» τις λαϊκές ανάγκες». «Ερωτάται ο Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε: Να προχωρήσει η αποκατάσταση και η επαναλειτουργία των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αυτών. Να ενισχυθεί η υπηρεσία του ΕΑΚΛ με προσωπικό και μέσα. Να καλυφθούν τα έξοδα, αλλά και τα αθλητικά σωματεία που επηρεάζονται αρνητικά απ’ αυτήν την εξέλιξη, καθώς έχουν διακόψει τις προπονήσεις, να καλυφθούν τα έξοδα των προπονητών, η μισθοδοσία και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα» καταλήγει ο κ. Λαμπρούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass