Διακρατική συνάντηση επαγγελματιών ψυχικής υγείας

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 16:32

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Erasmus+» με τίτλο «Impact.Ability - Impact Assessment Competences for Effective Empowering and Learning Paths of Persons with Disabilities» (Impact.Ability), το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) Λάρισας, διοργανώνει και θα φιλοξενήσει, στη Λάρισα, μεθαύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, τη δεύτερη διακρατική συνάντηση της ομάδας των εταίρων.


Η ομάδα/κοινοπραξία του έργου, αποτελείται από οργανισμούς που εδρεύουν σε Ελλάδα, Βέλγιο, Σουηδία, Ιταλία και Γαλλία.
Ο κύριος στόχος του έργου είναι να αφουγκραστεί και ενσωματώσει τη «φωνή» των ατόμων με αναπηρία στη μεθοδολογία και στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών εργαλείων και πρακτικών σε τομείς που αφορούν την καθημερινότητά τους.
Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στο γεγονός πως τα εργαλεία που θα παραχθούν από το έργο, θα είναι αποτέλεσμα του από κοινού σχεδιασμού και συνεργασίας, μεταξύ επαγγελματιών ψυχικής υγείας και ατόμων με αναπηρία.
Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, είναι μια Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2001 από μια ομάδα επιστημόνων της ψυχικής υγείας, έχοντας ως έδρα τη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης του ατόμου, μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών, συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για ενήλικες, οικογένειες, παιδιά και εφήβους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass