Προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

* ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ, ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ * ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2023 14:36

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά ατόμων, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων, για την κάλυψη αναγκών των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Η σχετική προκήρυξη ανακοινώθηκε χθες στην εφημερίδα «Ελευθερία», όπου αναφέρονται αναλυτικά οι ειδικότητες και τα απαραίτητα προσόντα των ενδιαφερομένων.
Αφορά προσλήψεις για τις εξής ειδικότητες: ΠΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ και ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ.
Η διάρκεια των συμβάσεων προβλέπεται έως τις 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, σε περίπτωση συνέχισης της δράσης, που έχει ενταχθεί η χρηματοδότησή τους, η οποία είναι η εξής: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην Προσχολική Εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024».
Σύμφωνα με την προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα 15/11/2023 και λήγει στις 24/11/2023.
«Οι υποψήφιοι/-ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία, Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων,  β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες - Έντυπα - Διαδικασίες - Διαγωνισμών Φορέων - Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι - Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες - Έντυπα - Διαδικασίες - Διαγωνισμών Φορέων - Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
Η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας/δομή θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που τον/τη διέπει, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην Προσχολική Εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024».
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό και Εθνικούς Πόρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass