Η ΠΑ τιμά τον προστάτη της με επίδειξη F-16 από τον σμηναγό Σωτ. Στράλη

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2014 22:42 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:51

  

Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, θα τιμήσει η Πολεμική Αεροπορία, με τετραήμερες εκδηλώσεις. Οπως σημειώνεται από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ο φετινός εορτασμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου με σειρά εκδηλώσεων στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Κατά τις ημέρες του εορτασμού, η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη στο αεροδρόμιο της 110 ΠΜ, από 9 πμ έως τις 17:00, εκτός του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, όπου η είσοδος επιτρέπεται από 13:00 έως 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου: Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των λυκείων της Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου: Στις 10 πμ επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην πόλη της Λάρισας (Λόφος Φρουρίου). Στις 12 το μεσημέρι, επίσημη τελετή – δοξολογία, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ενώ θα λειτουργήσει στατική έκθεση. Στις 14:00 θα γίνει πτήση επίδειξης μεμονωμένου             αεροσκάφους Τ-6 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» ενώ στις 14:30 το μεσημέρι θα γίνει πτήση επίδειξης αεροσκάφους F-16 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» από τον σμηναγό Σωτήρη  Στράλη.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ θα γίνει καλλιτεχνική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με θέμα «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και τιμά την πόλη της Λάρισας». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass