Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2023 13:20

Εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας από τη γερμανική κατοχή

Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ και το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ με σύνθημα: «Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ - ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ» τιμάμε την απελευθέρωση της Λάρισας από τη γερμανική, ναζιστική κατοχή, που έγινε με τη θριαμβευτική είσοδο στην πόλη των δυνάμεων του ΕΛΑΣ, στις 23 του Οκτώβρη 1944. Αύριο Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Δήμητρα Τσάτσου στη Νεάπολη (Κατσίγρα και Δαβάκη) θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το μνημείο του ΚΚΕ στο Μεζούρλο και ομιλία από τον Στέφανο Λουκά μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ελεύθερος χωρίς όρους ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ μετά την απολογία στον εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη, που ερευνά την υπόθεση της τραγωδίας του ΟΣΕ. Σε βάρος του πρώην στελέχους (διετέλεσε πρόεδρος του ΟΣΕ την περίοδο 2019 - 2020) είχε ασκηθεί δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα.

Ψυχολόγοι θα συζητήσουν με πλημμυροπαθείς
της Γιάννουλης Η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης (παλιών και νέων), ενημερώνει τους κατοίκους των δύο οικισμών, ότι μεθαύριο Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, ώρα 11.30 π.μ, στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, θα βρίσκεται κινητή μονάδα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, προκειμένου ψυχολόγοι να ενημερώσουν και να συζητήσουν με πλημμυροπαθείς κατοίκους.

Αιμοδοσία στον Αετόλοφο ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Κοινοτικό Γραφείο του Αετολόφου Αγιάς, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 9:00 π.μ. ως 1:00 μ.μ.

 

Εκλογές στον Σύλλογο Παραλίων Καρίτσας

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Εξωραϊστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραλίων Καρίτσας αύριο Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην ταβέρνα Πλατύς στην παραλία της Πλατιάς Άμμου Καρίτσας του Δήμου Αγιάς. Στη συνέλευση θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του Συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή, ενώ θα την απασχολήσουν τα εξής θέματα:
-Απολογισμός δράσης 2019-2023.
-Οικονομικός απολογισμός.
-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
-Ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του Συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή.
-Βραβεύσεις μελών και φίλων για την προσφορά τους στον Σύλλογο.
-Εκλογές για την ανάδειξη Νέας Διοίκησης.

 

Σε εκλογική τροχιά η Ομοσπονδία
Κτηνοτρόφων ΘεσσαλίαςΗ Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 μ., στο κινηματοθέατρο «Mαξίμ», στον Τύρναβο, με θέματα τον απολογισμό της θητείας, την αλλαγή καταστατικού και τη διενέργεια εκλογών.
Αγιασμός και ομιλία στη ΓΕΧΑ
Αύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. (οδός Μανδηλαρά 14), τον αγιασμό για τη νέα κατηχητική χρονιά και στη συνέχεια θα μιλήσει με επίκαιρο θέμα. Την εκδήλωση οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass