Αγώνας με όραμα, δύναμη και ελπίδα για τα Φάρσαλα

*Χρειάζεται για αναβάθμιση της επαρχίας, ανέφερε η Κυριακή Παναγιωτοπούλου σε εκδήλωση με τον γνωστό δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2023 9:14

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο καφέ “Square” στην

πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, η υποψήφια δήμαρχος Φαρσάλων Κυριακή Παναγιωτοπούλου και παράταξή της “Με όραμα, δύναμη, ελπίδα για τα Φάρσαλα” είχε καλεσμένο τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όπου ανέλυσαν τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή των Φαρσάλων και παρουσιάστηκαν ορισμένες από τις θέσεις της παράταξης, για την επόμενη μέρα στον Δήμο Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα η κ. Παναγιωτοπούλου σε συζήτηση που είχε με τον κ. Χασαπόπουλο παρουσία πολιτών αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της Θεσσαλίας και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Επισήμανε τις μεγάλες ζημιές που έχουν υποστεί νοικοκυριά και η αγροτική οικονομία που στηρίζεται η περιοχή των Φαρσάλων και σημείωσε, ότι οι αποζημιώσεις που δίνονται από την πολιτεία δεν επαρκούν. Στη συνέχεια παρέθεσε τις θέσεις της παράταξης που θα υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Φαρσάλων και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που είναι το φράγμα της Σκοπιάς, το οποίο έχει εξαγγελθεί, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
Παρέθεσε ένα πλαίσιο διεκδικήσεων με αντιπλημμυρικά έργα για τον Δήμο, είτε από Ευρωπαϊκά προγράμματα, είτε από ιδίους πόρους σταδιακά, που θα θωρακίσουν την πόλη και αναφέρθηκε σε έργα υποδομής του οδικού δικτύου που απασχολούν εδώ και χρόνια την περιοχή των Φαρσάλων. Η συζήτηση για τους δύο ομιλητές κύλησε με θέματα που απασχολούν τον τόπο και πώς θα ξεπεραστούν.
Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” υποψήφιοι και υποψήφιες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιας δημάρχου Φαρσάλων κ. Κυριακής Παναγιωτοπούλου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, φίλοι της παράταξης που ήρθαν να ακούσουν τις θέσεις του συνδυασμού και να συμμετέχουν στη διαδικασία. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησαν τοποθετήσεις από υποψηφίους και πολίτες.
Η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Κ. Παναγιωτοπούλου, θα γίνει την Τετάρτη (04/10) στις 9:00 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass