Δίπλα στους πλημμυροπαθείς οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ -ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ -ΣΤΙΣ 22-25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2023 12:35

«Εμείς οι συνταξιούχοι είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας του Νομού Λάρισας με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο βοήθειας για την επούλωση των πληγών τους» αναφέρθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ταμειακός απολογισμός, ενώ οι αρχαιρεσίες λόγω της θεομηνίας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν στις 22-25 Οκτωβρίου, αξίζει δε να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΣ ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός και ο ταμίας Αλέξανδρος Μάρκου. Ανάμεσα σε άλλα στη Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε ότι: «Μετά την πρωτοφανή και πρωτόγνωρη βιβλική καταστροφή της θεσσαλικής γης θρηνούμε και συμπάσχουμε με τους συνανθρώπους μας. Να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και οι υπαίτιοι αυτής της καταστροφής από τη Δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιους ανήκουν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Η Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης των πληγέντων, αντιπλημμυρική θωράκιση, αποζημιώσεις 100%, ώστε να αποκατασταθούν τα σπίτια τους και βέβαια γενναίες ενισχύσεις στις επιχειρήσεις που καταστράφηκαν και ασφαλώς στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα. Για να μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή και να μείνουν στον τόπο τους. Εμείς οι συνταξιούχοι είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας του Νομού Λάρισας με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο βοήθειας για την επούλωση των πληγών τους. Αλληλεγγύη στην πράξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass