Ανοιξε η γέφυρα για τη Γιάννουλη

ΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ Ι.Χ.

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 14:10

Μετά από 7 ημέρες δόθηκε χθες βράδυ στην κυκλοφορία για Ι.Χ. αυτοκίνητα η γέφυρα που συνδέει τη Λάρισα με τη Γιάννουλη και βρίσκεται στην εξωτερική – ανακουφιστική κοίτη του Πηνειού ποταμού.

Από την περασμένη Παρασκευή λόγω του μεγάλου όγκου του νερού και υπό τον φόβο ατυχήματος στην αρχή και εν συνεχεία λόγω του πλημμυρικού φαινομένου στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών η κίνηση των οχημάτων σταμάτησε. Για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και τη μεταφορά προϊόντων χρησιμοποιούνταν φορτωτές, ενώ από χθες το πρωί υπήρχαν και δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει και μια μεγάλη ανάσα για πολλούς εργαζόμενους που μετακινούνται καθημερινά, ασθενείς που πρέπει να μεταβούν σε ιατρεία, νοσοκομεία και κλινικές, μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν φροντιστήρια. Επίσης, θα επιτρέψει την ομαλή τροφοδότηση καταστημάτων εστίασης και οι επαγγελματίες οδηγοί δεν θα χρειάζεται να κάνουν την παράκαμψη από το Κουτσόχερο.ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Εν τω μεταξύ, με αφορμή το γεγονός αυτό ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλης Μανδηλάς καταγγέλλει τόσο τον Δήμο Λαρισαίων όσο και την Πολιτική Προστασία «για επιλεκτικό άνοιγμα του δρόμου, καθώς επέτρεψε την κυκλοφορία στο Αστικό ΚΤΕΛ και όχι στο Υπεραστικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ταλαιπωρία των επιβατών που κινούνται προς και από Τύρναβο, Αμπελώνα και Ελασσόνα». Μάλιστα, αναρωτιέται χαρακτηριστικά: «Ο δρόμος είναι ασφαλής για τα αστικά και όχι για τα υπεραστικά;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass