«Ανοχύρωτες πόλεις και ανυπεράσπιστος λαός»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 17:44

Συνεχίστηκαν οι περιοδείες του ΚΚΕ σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ, στα χωριά που Δήμου που επλήγησαν.
Ο βουλευτής Γιώργος Λαμπρούλης και ο Βασίλης Σταμουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Κιλελέρ, συνοδευόμενοι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκαν στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο.
Εκεί διαπίστωσαν την επικίνδυνη κατάσταση που υπάρχει, καθώς το πλημμυρικό φαινόμενο συνεχιζόταν, απειλώντας να «πνίξει» χωριά του Δήμου Κιλελέρ.
Ταυτόχρονα, μιλώντας με τους κατοίκους, μεταξύ άλλων, τόνισαν τα εξής: «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως «κανονικότητα» να βρίσκεται κάθε τόσο ο λαός στο έλεος των καιρικών φαινομένων. Ανοχύρωτες πόλεις και ανυπεράσπιστος λαός απέναντι σ’ ένα σάπιο και εχθρικό κράτος που δεν θέλει και δεν μπορεί να πάρει ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας απ’ τα φυσικά φαινόμενα. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει και απ’ αυτήν την κακοκαιρία. Το πρόβλημα είναι η διαχρονική πολιτική των Κυβερνήσεων, των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών που αντιμετωπίζουν την αντιπλημμυρική προστασία ως «περιττό κόστος». Παρά τις μεγαλοστομίες της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και των Δήμων για τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ που δόθηκαν για έργα, η πραγματικότητα έρχεται να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Έργα-μπαλώματα που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αντιπλημμυρική θωράκιση και αυτό επιβεβαιώνεται ήδη! Η συνέχεια είναι γνωστή, ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο και όλοι μαζί στην «κλιματική αλλαγή» και στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Φταίει, άραγε, η «κλιματική αλλαγή» που δεν έχει γίνει καμία ολοκληρωμένη μελέτη αντιπλημμυρικής θωράκισης και τελικά κανένα ουσιαστικό έργο;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass