Αυτοψία κλιμακίου μηχανικών σε πληγείσες περιοχές της Λάρισας

Του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρ. και Δυτ. Θεσσαλίας του ΤΕΕ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2023 15:48

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, Νίκος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε σειρά από αυτοψίες στις υποδομές των πληγεισών περιοχών στη Λάρισα, από το ακραίο καιρικό φαινόμενο “Daniel”, που έπληξε με σφοδρότητα τη Θεσσαλία.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον Δήμο Λάρισας και στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Θωμά, της Αγίας Μαρίνας, αλλά και στην οδό Βόλου, όπου προχώρησε σε μια αρχική καταγραφή των προβλημάτων με στόχο τον σχηματισμό της πληρέστερης δυνατής εικόνας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά και στη συνέχεια την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση των ενεργειών εκτίμησης, αποκατάστασης και αποζημίωσης των πληγέντων.
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ σημείωσε σχετικά πως «διαχρονικά ο κλάδος των Μηχανικών στηρίζει έμπρακτα τις κρατικές υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, συμμετέχοντας ενεργά και ουσιαστικά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την κατάρτισή του προς όφελος των δοκιμαζόμενων πολιτών.
Στην παρούσα συγκυρία θα δώσει ξανά το παρόν, θέτοντας ως προτεραιότητα την άμεση αλλά αποτελεσματική υποστήριξη των προσπαθειών για τον έλεγχο και την καταγραφή των προβλημάτων που αφήνει πίσω του ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο για την ταχύτερη ανακούφιση κι αποζημίωση των συμπολιτών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass