Κλειστός ο δρόμος προς Θεσσαλονίκη

Πλημμύρισε και η Νέα Εθνική Οδός - Κλειστοί και προς Τρίκαλα, Ελασσόνα και Τύρναβο

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2023 13:40

Μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από νωρίς χθες το πρωί στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Γυρτώνης (φωτ.) αποκλείστηκε η οδική πρόσβαση από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Από νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Γόννων - Μακρυχωρίου, όπως και η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Λάρισας - Τρικάλων. Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας χθες το πρωί ανακοινώθηκε ότι, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως τη χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας).
Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω εκτροπής στο Κλειδί Ημαθίας.
Επίσης από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» ανακοινώθηκε ότι λόγω υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ 366-374), η κυκλοφορία των οχημάτων στην κατεύθυνση Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στο τμήμα Ευαγγελισμού - κόμβου Νίκαιας Λάρισας δεν είναι εφικτή. Στην κατεύθυνση Αθήνα προς Λάρισα (κόμβος Νίκαιας) και Λάρισα προς Αθήνα, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Οι οδηγοί που πρέπει να ταξιδέψουν από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να χρησιμοποιούν την Ολυμπία Οδό - Ρίο/Αντίρριο - Ιόνια Οδό - Εγνατία Οδό και αντιστρόφως για όσους κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα (εκτροπή στον κόμβο Κλειδιού Ημαθίας). Υπενθυμίζεται ότι την Hellenic Train είχε ανακοινώσει ότι λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λιανοκλαδίου-Λάρισας-Λιτοχώρου και των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών, θα επέρχονταν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων, με υποκατάσταση των αμαξοστοιχιών Intercity με λεωφορεία. Τα δρομολόγια ωστόσο των αμαξοστοιχιών IC52/53 που θα εκτελούνταν με λεωφορεία, ακυρώθηκαν τελικά λόγω πλημμυρών στην νέα εθνική οδό στο ύψος της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass