Διαμαρτυρία με περιφρούρηση από ΜΑΤ

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2023 15:16

«Βούλιαξε η Λάρισα μέσα στη βροχή και φέρανε τα ΜΑΤ για καταστολή» τονίζει σε

ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με αφορμή την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε χθες το πρωί το ΕΚΛ με τη συμμετοχή φορέων κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΛ, «το επιλεκτικά ανίκανο κράτος αποδείχθηκε χθες το πρωί απόλυτα ικανό να «προστατέψει» το κτίριο της Περιφέρειας και ποιους ακόμα άραγε; Αυτούς που ευθύνονται για όλη αυτήν την κατάσταση που συμβαίνει σε όλη τη Θεσσαλία και στη Λάρισα; Και από ποιους τους «προστάτευσαν»; Από τους μαζικούς φορείς της πόλης, από τους εκλεγμένους συνδικαλιστές, που εδώ και 3 μέρες με αυταπάρνηση δίνουν μάχη να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται. Τα σπίτια δηλαδή των συναδέλφων μας και του λαού της πόλης. Είναι ντροπή όλα αυτά που συμβαίνουν και πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι (Κυβέρνηση – Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή). Απαιτούμε άμεσα: Να περιοριστούν στο ελάχιστο όλες οι δραστηριότητες του Δήμου και της Περιφέρειας και οι εργαζόμενοί τους, καθώς και ο μηχανολογικός εξοπλισμός να τεθούν στην υπηρεσία για να σωθεί ο λαός της πόλης μας. Άμεσα να μεταφερθούν σε ασφαλή μέρη όλοι οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών, με την εξασφάλιση τροφής, υγειονομικής περίθαλψης, τη χορήγηση κλινοσκεπασμάτων και ό,τι άλλο χρειάζονται, μέχρι να αντληθούν τα νερά από τις κατοικίες τους.
Να υπάρξει άμεση μέριμνα για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και της ύδρευσης, σε περιοχές που εντοπίζονται προβλήματα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass