Επεκτείνεται το δίκτυο σύνδεσης των οικισμών παραλίων Αγιάς, με τον βιολογικό καθαρισμό

Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε δρόμους που είναι χαραγμένοι στο παλιό σχέδιο των οικισμών

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2023 13:10

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο δημιουργίας δικτύου αποχέτευσης και σύνδεσης των παραλιακών οικισμών με τον βιολογικό καθαρισμό, από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγιάς.


Στο πλαίσιό του, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, της ΔΕΥΑ Αγιάς, προχωρούν εργασίες εγκατάστασης δικτύου σε χαραγμένους δρόμους των οικισμών, τους οποίους δεν θα
επηρεάσει η μελλοντική χάραξη σχεδίου πόλης και ακολούθως ασφαλτοστρώνονται.
Με την ολοκλήρωση εγκατάστασης του δικτύου σύνδεσης, σε δρόμους, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που βρίσκονται στην περιοχή, μπορούν ακολούθως να ενημερωθούν από την ΔΕΥΑ Αγιάς, για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο.
Όπως παρουσιάζεται στις φωτογραφίες, πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης, σε παράλληλο δρόμο της παραλιακής κεντρικής οδού, ο οποίος βρίσκεται στα όρια Σωτηρίτσας και Αγιοκάμπου και αυτήν την περίοδο γίνεται η προετοιμασία για την ασφαλτόστρωσή του.
Πρόκειται για τον δρόμο, που είναι παράλληλος με τον κεντρικό παραλιακό, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του κομματιού του, που σήμερα παραμένει χωματόδρομος και εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου για την τιμή απαλλοτρίωσή του.
Όσον φορά στη σύνδεση των ιδιοκτητών ακινήτων στους οικισμούς
Αγιοκάμπου, Σωτηρίτσας και Βελίκας, με το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού, ο διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης –Αποχέτευσης του Δήμου Αγιάς κ. Αλέξης Μπουζούκης, είχε δηλώσει στην «Ε» ότι «το κόστος των τελών σύνδεσης ανέρχεται στα 6 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο».
Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση σύνδεσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους στο τηλέφωνο: 24940-51924.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass