Παραίτηση Δαούλα από τις Σχολικές Επιτροπές

Εχει παραιτηθεί και από τη «Συμπαράταξη» για το Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2023 16:34

Ο Θωμάς Δαούλας που στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Ιουλίου ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του Αποστόλη Καλογιάννη με αφορμή τους χειρισμούς του Δημάρχου στην υπόθεση του Ael Fc Arena «ταράζει» εκ νέου τα νερά, δείχνοντας ότι το σχίσμα είναι βαθύ και αγεφύρωτο με την παράταξή του, καθώς έστειλε την παραίτησή του από πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων και αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων.
Επίσης παραιτήθηκε και από μέλος των δύο επιτροπών και δεν αποκλείεται στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησής του που έχει κλονίσει την ενότητα της παράταξης του νυν Δημάρχου.
Υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Θωμά Δαούλα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ημέρα της ανεξαρτητοποίησης: «Για λόγους αρχής τους οποίους θα εξηγήσω σε όποιον θέλει και όποτε θέλει αποχωρώ από τη Συμπαράταξη και θα παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου. Τις επόμενες ημέρες θα σας φέρω γραπτώς τις παραιτήσεις μου από τα όργανα στα οποία συμμετέχω».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass