Τρεις νέοι υποψήφιοι με Κ. Αγοραστό

Ο γεωπόνος Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος, ο οικονομολόγος - σύμβουλος Επιχειρήσεων Κων. Κλεισιάρης -στην Π.Ε. Λάρισας -και η Αγορίτσα Σιούτη-Φούντα στην Π.Ε. Μαγνησίας

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2023 13:01

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού, κατέρχεται ο γεωπόνος Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον

άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.  Ο Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος γεννήθηκε το 1984 στο Κουτσόχερο Λάρισας. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον Τ.Ο.Ε.Β. Ταουσάνης ως διοικητικός υπάλληλος και παράλληλα δραστηριοποιείται στη γεωργία και στην κτηνοτροφία. Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010, όταν εκλέχτηκε πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουτσόχερου. Από το 2019 είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λαρισαίων και από το 2021 αντιπρόεδρος στη ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Λάρισας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Τζέου και πατέρας δύο παιδιών.
Ο ΚΩΝ. ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ
Τον οικονομολόγο - σύμβουλο Επιχειρήσεων Κωνσταντίνο Κλεισιάρη, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών». Ο Κωνσταντίνος Κλεισιάρης είναι οικονομολόγος - σύμβουλος Επιχειρήσεων, διευθύνων εταίρος της εταιρείας Van Kay Management Consulting, στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση τη Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική. Διατέλεσε στέλεχος στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Relationship Manager στην Eurobank Χρηματιστηριακή, στην Αθήνα, Relationship manager στην Αμερικανική Τράπεζα Citibank, στο Λονδίνο, associate Relationship Manager στην Ελβετική Τράπεζα Julius Baer, στη Ζυρίχη, OTC Derivatives Specialist στην Αμερικανική Τράπεζα State Street, στο Λουξεμβούργο, senior partner και επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην Ολυμπία Χρηματιστηριακή, στην Αθήνα.
Είναι πιστοποιημένος ειδικός διαπραγματευτής Αξιογράφων και Παραγώγων Χρηματοοικονομικών Μέσων από τον Όμιλο Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς και πιστοποιημένος επενδυτικός σύμβουλος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Η ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΣΙΟΥΤΗ-ΦΟΥΝΤΑ
Την Αγορίτσα Σιούτη – Φούντα, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Η Αγορίτσα Σιούτη γεννήθηκε το 1966 στο Νεοχωράκι Αλμυρού. Ασχολείται με τα οικιακά, είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Φούντα και κατοικούν στον Αλμυρό. Διατέλεσε για 18 χρόνια μέλος της ΔΗΜΤΟ Αλμυρού και για τρία χρόνια πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών. Είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού και ενεργό μέλος σε Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass