Με Θ. Ριζούλη ο Π. Μπαρμπέρης

Αλλάζει στρατόπεδο ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2023 12:50

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε» ), Του Νίκου Γουργιώτη


Ο νυν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αντώνη Γκούνταρα, πρώην αντιδήμαρχος, Πέτρος Μπαρμπέρης, αλλάζει στρατόπεδο, αφού το όραμά του βρίσκει έδαφος στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη.
Ο κ. Μπαρμπέρης, γι’ αυτήν την απόφασή του, δηλώνει:
«Με τη βοήθεια του Θεού και παρακαταθήκη τις αξίες που διδάχτηκα από τους γονείς μου, Σωτήριο και Δήμητρα Μπαρμπέρη, οι οποίοι υπηρέτησαν την Κοινότητα και τον Δήμο Αγιάς με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη επί τριάντα συναπτά έτη, με βαρύ αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στον εαυτό μου και κατά συνέπεια στους συμπολίτες μου, αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Θοδωρή Ριζούλη.
Οραματίζομαι έναν Δήμο που η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη θα είναι ένας διαρκής αγώνας. Η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός, ο δημόσιος χώρος, το πράσινο και γενικότερα η προστασία του μοναδικού περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει ο Δήμος μας, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 Γενικότερα, οραματίζομαι έναν Δήμο που θα έχει αυτοπεποίθηση, με ανθρώπους που θα είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη λογικές πόλωσης και τοξικότητας και που θα πιστέψουν πως ο Δήμος Αγιάς: Μπορεί να πρωτοπορήσει. Μπορεί να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική και περιβαλλοντική κληρονομιά. Μπορεί να επενδύσει στην παιδεία, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Μπορεί να οραματίζεται ένα μέλλον φωτεινότερο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass