Φίλιππος Γιάννης και Σταυρούλα Σκρέττα υποψήφιοι με Κ. Αγοραστό

Για τις εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2023 14:50

Την έμπορο Σταυρούλα Σκρέττα, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», που έχει σταθερά

στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Η Σταυρούλα Σκρέττα γεννήθηκε το 1993. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Είναι κόρη του Βασίλη Σκρέττα και της Χριστίνας Σκρέττα – Δαλαβίκα. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αγιάς στον χώρο της εμπορίας – εξαγωγών και μεταποίησης φρούτων και λαχανικών, συνεχίζοντας την επαγγελματική δραστηριότητα της οικογένειάς της. Εργάστηκε ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας σε μεσιτικά γραφεία της Λάρισας. Έχει αναπτύξει εθελοντική δράση σε Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής της Αγιάς.
ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τον ελεύθερο επαγγελματία Φίλιππο Γιάννη, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Ο Φίλιππος Γιάννης γεννήθηκε το 1970. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης στην πόλη της Λάρισας. Είναι μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass