Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2023 13:07

Ανακοίνωσε νέα ομάδα υποψήφιων συμβούλων


Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΒΑΪΟΥΛΗ
Τη δεύτερη ομάδα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ανακοίνωσε η «Λαρισαίων Κοινόν» με επικεφαλής τον Κων/νο Βαϊούλη ως εξής:
Αργύρης Χρήστος-ελεύθερος επαγγελματίας, Καρατόλιας Χρήστος-αγρότης, Ζουρνατζής Αλκιβιάδης-ιδιωτικός υπάλληλος, Μαυρομάτης Κων/νος-ιδιωτικός υπάλληλος, Βλαχούλη Μαρία-ιδιωτική υπάλληλος, Βακάλη Ελένη-ελεύθερη επαγγελματίας, Γραβάνης Ελευθέριος-υπαξ/κος Π.Α., Λάλα Σταματία-νοικοκυρά, Ψωμιάδου Μαρία-κομμώτρια, Ζουρνατζή Ευαγγελία-οικιακά, Σταματόπουλος Γιώργος-δημοτικός υπάλληλος, Τσίκα Μαρία-οικιακά, Τσιούρβα Ζωή-ιδιωτική υπάλληλος, Αργυράκης Σωτήρης-ηλεκτρολόγος, Μπαντής Περικλής-τεχνικός ξυλείας, Αρβανίτη Δήμητρα-ιδιωτική υπάλληλος, Καραδήμα Ελένη-ελ. επαγγελματίας, Παπαδοπούλου Γεωργία-οικιακά, Κωστόπουλος Ιωάννης-ελ. επαγγελματίας, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος-ιδ. υπάλληλος.

 

Κλειστή η Μητρόπολη Λαρίσης
Κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 14 έως και την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Αυγούστου τα Γραφεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
Το Γραφείο Γάμων θα λειτουργεί κανονικά από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νικαίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον προϊστάμενο του Γραφείου, π. Αριστείδη Οικονόμου (6973-974.726), για τυχόν εκδόσεις αδειών Γάμου και Πιστοποιητικών Αγαμίας, που επείγουν και δεν δύναται να εκδοθούν άλλη ημέρα.

 

Τη Δευτέρα η λαϊκή αγορά της Σωτηρίτσας
Ανακοινώνεται από τον Δήμο Αγιάς ότι η λαϊκή αγορά της Σωτηρίτσας θα λειτουργήσει μεθαύριο Δευτέρα 14 Αυγούστου, το πρωί, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου.

 

Αγρυπνία στον Αγιο Αχίλλιο
Αύριο Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, στις 8 το βράδυ, θα ψαλεί η τελευταία παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου και στη συνέχεια θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία κατά το ιεροσολυμίτικο τυπικό. Η Αγρυπνία περιλαμβάνει τον προεόρτιο Εσπερινό της Παναγίας μετά λιτής και λιτανεύσεως του ιερού Σκηνώματος της Υπερευλογημένης Θεοτόκου, καθώς και τις τρεις στάσεις των Εγκωμίων, τα Θεομητορικά Ευλογητάρια και τα αφιερωμένα στην εορτή Εξαποστειλάρια «Απόστολοι εκ περάτων...». Η Αγρυπνία θα τελειώσει περίπου στις 12.30 τα μεσάνυχτα και φυσικά οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

 

Εορτάζει ο Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ.
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον φερώνυμο Ιερό Ναό της 110 Πτέρυγας Μάχης θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και περιφορά της ιερής εικόνας μεθαύριο Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 19:30, και πανηγυρική Θεία Λειτουργία την Τρίτη 15 Αυγούστου και ώρα 07:30. Η είσοδος στη Μονάδα για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass