Συνελήφθη 52χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗ 44ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2023 14:08

Με τη βαρύτατη, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορία της απόπειρας  ανθρωποκτονίας με πρόθεση κρατείται ένας 52χρονος Λαρισαίος, καθώς ξυλοκόπησε τη 44χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Ο 52χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, κατηγορούμενος ότι χθες τα ξημερώματα λίγο μετά τις 4 χτύπησε τη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους, για λόγους που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τις βαρύτατες σωματικές κακώσεις που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του συζύγου της, με τη 44χρονη χθες το μεσημέρι να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ παραμένει νοσηλευόμενη στο ΓΝ Λάρισας, χωρίς ωστόσο να απειλείται η κατάσταση της υγείας της.
Λόγω των βαρύτατων κακώσεων που υπέστη σε διάφορα σημεία του σώματός της από τα χτυπήματα του συζύγου της, από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας σε μια από τις σπάνεις περιπτώσεις απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και της απειλής σε βάρος της συντρόφου του κατ ‘ εξακολούθηση.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην Ανακρίτρια όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass