Συνελήφθη έμπορος κατηγορούμενος για απάτη

ΑΠΕΣΠΑΣΕ 12.130 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ NES CAFE

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2023 16:54

Στη σύλληψη ενός 45χρονου Λαρισαίου εμπόρου προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έπειτα από καταγγελία 47χρονου επαγγελματία ότι έπεσε θύμα απάτης.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο 47χρονος Λαρισαίος επαγγελματίας πριν από μερικές ημέρες πείσθηκε από τον 45χρονο έμπορο να του προμηθεύσει περισσότερα από 2.300 τεμάχια Nes Cafe και για τον σκοπό αυτό και καθ’ υπόδειξη του συλληφθέντα κατέβαλε προκαταβολή ύψους 8.090 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, δικαιούχος του οποίου ήταν συγγενικό πρόσωπο του συλληφθέντα εμπόρου.
Στις 31 Ιουλίου και ενώ ο 45χρονος δεν είχε παραδώσει το εμπόρευμα όπως είχαν συμφωνήσει οι δυο άνδρες, ο 45χρονος μετέβη στις αποθήκες της εταιρείας του 47χρονου και τον έπεισε πως για να παραδώσει τις συσκευασίες καφέ θα έπρεπε να λάβει και το υπόλοιπο αντίτιμο της συμφωνίας.
Ο 47χρονος πείσθηκε και, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, κατέβαλε επιπλέον 4.040 ευρώ μετρητοίς στον 45χρονο και όταν απευθύνθηκε στην εταιρεία που υποτίθεται θα παραλάμβανε το εμπόρευμα, ο 45χρονος όχι μόνο δεν εμφανίσθηκε, αλλά από την εταιρεία του διευκρίνισαν πως δεν υπάρχει τέτοια παραγγελία.
Ο 45χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της απάτης, κατηγορία την οποία αρνείται δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μετέβη στις αποθήκες της εταιρείας του 47χρονου και πως ουδέποτε παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 4.040 ευρώ, ενώ για το ποσό των 8.090 ευρώ φέρεται ειπών πως θα τα επέστρεφε στον παθόντα.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή για αύριο Παρασκευή 4 Αυγούστου, ενώ δήλωσε την πρόθεσή του να επιστρέψει τα χρήματα και στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass