Ανακοίνωσε τους 23 πρώτους υποψήφιους

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2023 17:12

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Φαρσάλων Κυριακή Παναγιωτοπούλου και νυν δημοτική σύμβουλος στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού. Επίσης ανακοίνωσε και το όνομα του συνδυασμού: «ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΛΠΙΔΑ για τα ΦΑΡΣΑΛΑ».
Η κ. Παναγιωτοπούλου τόνισε ότι είναι ένα εγχείρημα ενωτικό, γνήσια αυτοδιοικητικό, στο οποίο μετέχουν άνθρωποι που αγαπούν την πόλη και την Αυτοδιοίκηση, προερχόμενοι από διάφορες πολιτικές προελεύσεις.
Αναλυτικά τα 23 πρώτα ονόματα: Παναγιώτα Ανδρεοπούλου-Κατσαβριά (φιλόλογος), Κώστας Γιαχνής (αγρότης), Ευαγγελία Ζαμάνη-Δημητρίου (εικαστικός-ιδ. υπάλληλος), Βασιλική Ζάντζα (φιλόλογος), Μιχαήλ Ζαχόπουλος (συνταξιούχος), Νίκος Θεοχαρόπουλος (φαρμακοποιός), Ιωάννης Καραχάλιας (σιδηρουργός), Αχιλλέας Καταραχιάς (χαλβαδοποιός-επιχειρηματίας), Ταξιάρχης Κουτσουκέρας (αστυνομικός-οικονομολόγος), Κυριάκος Κυζιρίδης (τοπογράφος μηχανικός), Απόστολος Κυριαζής (αγρότης, βοηθ. λογιστή), Αναστασία Κωτούλα (κοινωνιολόγος), Ιωάννης Μαργαριτόπουλος (ιδ. υπάλληλος), Κωνσταντίνος Μπακαρός (ελ. επαγγελματίας), Λάμπρος Μπαλντούνης (αγρότης), Νίκος Παπαδόπουλος (οικοδόμος), Παναγιώτης Παπατσιτζές (ιδ. υπάλληλος), Μαρία Ποιμενίδου (υπάλληλος Ψυχικής Υγείας), Τάκης Ρόφαλης (προπονητής), Αποστόλης Τασούλας (συνταξιούχος αστυνομικός), Στάθης Τεριζής (αγρότης), Δημήτρης Τριανταφύλλου (πυροσβέστης), Νίκος Φιλίππου (ιδ. υπάλληλος).
“Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Φαρσάλων, να αγκαλιάσουν, να στηρίξουν και να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας αυτή, με υποψηφιότητες από όλα τα χωριά, όλες τις κοινότητες, όλους τους χώρους, δημιουργώντας ένα μαζικό, πανίσχυρο και ανιδιοτελές μέτωπο, για το καλό της πόλης, το καλό του Δήμου, και το καλό των δημοτών! Ό,τι και να μας χωρίζει, το καλό του Δήμου μας ενώνει!” δήλωσε η κ. Παναγιωτοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass