Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για διάλυση των Υπηρεσιών του Δήμου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2023 14:04

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Με παράδειγμα το πρόσφατο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, με την πτώση

τμήματος πλατάνου στην πλατεία Βαρουσίου στα Φάρσαλα, η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων επισημαίνει το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Φαρσάλων, καταγγέλλοντας τη νυν Δημοτική Αρχή, αλλά και τις προηγούμενες ότι είχαν την ίδια πολιτική.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων Απ. Αναγνώστου: «Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για τη διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου Φαρσάλων.
Καθημερινά φαίνεται η ανύπαρκτη Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Φαρσάλων, όπως και άλλες υπηρεσίες του, παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων σε κάθε Υπηρεσία του Δήμου. Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής, δυστυχώς, αυτή είναι, αλλά και διαχρονικά οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές είχαν την ίδια πολιτική, την απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου και το ξεπούλημα σε ιδιώτες με όλα αυτά τα αποτελέσματα, που λίγο έλειψε να υπάρξουν θύματα. Ο Δήμος Φαρσάλων αποτελεί έναν Δήμο με αυξημένες ανάγκες, ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά. Εκτός από την πόλη των Φαρσάλων, ο Δήμος περιλαμβάνει περίπου 52 οικισμούς, ορεινές, πεδινές περιοχές με σημαντικές διαφοροποιήσεις και ιδιαιτερότητες η κάθε μία, υποβαθμισμένους οικισμούς στα όρια της πόλης και γειτονιές με αυξημένες ανάγκες.
Ωστόσο, ο Δήμος Φαρσάλων παραμένει υποστελεχωμένος εδώ και αρκετά χρόνια και η κατάσταση γίνεται χειρότερη κάθε χρόνο, αφού δεν καλύπτονται οι υπάρχοντες ελλείψεις σε προσωπικό, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς λόγω των πολλών συνταξιοδοτήσεων, το οποίο σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια το πρόβλημα θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.
Το ποσοστό κάλυψης των οργανικών θέσεων είναι περίπου 65%, ενώ υπάρχει σημαντική έλλειψη σε επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα σε ειδικότητες μηχανικών, της Τεχνικής Υπηρεσίας και κοινωνικών επιστημόνων. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Δήμος Φαρσάλων εξυπηρετεί και τους υπόλοιπους τρεις Δήμους της, που ήταν και είναι επίσης υποστελεχωμένοι».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass