Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2023 14:12

Σεμινάριο για τις εκλογές
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 και των θεσμικών

αλλαγών που έχει επιφέρει ο Ν. 4804/2021 στο εκλογικό σύστημα των Δήμων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας διοργανώνει σεμινάριο/ημερίδα την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 στη Λάρισα, στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ (Τέρμα Τυχερού). Κεντρικός εισηγητής του σεμιναρίου/ημερίδας θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και θα ακολουθήσει τοποθέτηση από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού του ΥΠ.ΕΣ. κ. Κίμωνα Σιδηρόπουλο.

 

Πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Στην πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή (Διευθυντή Σπουδών) στη Μουσική Σχολή Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλελέρ προχωρά ο Δήμος Κιλελέρ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ιδίους πόρους).
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 9 μήνες. Τα κύρια προσόντα των ενδιαφερομένων θα πρέπει να είναι τα εξής:
1.Δίπλωμα Σύνθεσης ή Πιάνου ή Οργάνου Συμφωνικής Ορχήστρας ή Κιθάρας ή Μονωδίας μαζί με πτυχίο Φυγής από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτήριο της ημεδαπής ή ανώτερης ή ανώτατης Σχολής της Αλλοδαπής αναγνωρισμένοςμε ισοτιμία και αντιστοιχία.
2. Βεβαίωση 10ετούς τουλάχιστον προϋπηρεσίας από Ωδείο ή Μουσική Σχολή αναγνωρισμένη από το ΥΠ.ΠΟ.Α.
3.Απολυτήριο Λυκείου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη είτε από δημόσια αρχή είτε από το gov.gr, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 π.μ. έως 13:00 στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλελέρ, είτε ηλεκτρονικά στο kdekkileler@gmail.com, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κιλελέρ, Δήμος Κιλελέρ, Ηρώων Πολυτεχνείου 13 & Αγίου Χαραλάμπους, Τ.Κ.: 41005, Νίκαια Λάρισας, υπόψη κα Καλογήρου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 2413-507.215).
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση (ΑΔΑ:ΨΞΝΞΟΚΚΝ-3Ι3), την περίληψη της ανακοίνωσης και τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κιλελέρ, στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο της Κ.Δ.Ε.Κ. του Δήμου Κιλελέρ: www.kdek.gr.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 16 Ιουλίου 2023 και λήγει 25 Ιουλίου 2023.

 

Εκλογές στην Ενωση Στρατιωτικών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) καλεί τα μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του καφέ Bruno, στην πλατεία Προφήτη Ηλία Λάρισας, την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. με αντικείμενο τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των εξής θεμάτων: Προκήρυξη διεξαγωγής αρχαιρεσιών, για την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου - Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΣΠΕΛ καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΜΕΝΣ. Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Ρύθμιση λεπτομερειών διεξαγωγής αρχαιρεσιών ΕΣΠΕΛ. Συζήτηση επί θεμάτων που θα τεθούν από συμμετέχοντα μέλη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 και ώρα 10 π.μ.

 

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Ειδική συνεδρίαση για απολογισμό πεπραγμένων

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής συγκαλείται σήμερα στις 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας. Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2022 αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης. Οι ειδικές συνεδριάσεις αποτελούν μία ευκαιρία ενημέρωσης και παρουσίασης του έργου της δημοτικής αρχής, στις οποίες εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων μπορούν να τοποθετηθούν και οι πολίτες.

 

Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ στην περιοχή «Γκουνταμάνη»

Το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο Μνημείο που βρίσκεται στην περιοχή «Γκουνταμάνη» (το Μνημείο είναι στον δρόμο από Ροδιά προς Συκαμινέα). Η εκδήλωση γίνεται προς τιμή της μάχης που έδωσε το Μηχανικό του Ολύμπου του ΕΛΑΣ ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές. Η ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους συγγενείς των θυμάτων να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

 

 Μικρασιάτικο γλέντι στα Φάρσαλα

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Σύλλογος Μικρασιατών επαρχίας Φαρσάλων πρόκειται να πραγματοποιήσει Μικρασιάτικο γλέντι με τίτλο «Πάμε σαν άλλοτε» αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα έναρξης 9 το βράδυ στην πλατεία Μικρασιατών στα Φάρσαλα.

 

Διακοπή νερού στη συνοικία Αγ. Αθανασίου

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη για το χρονικό διάστημα από 9:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην οδό Ηπείρου (από Τρικάλων έως Καραθάνου) και στην οδό Καραθάνου (από Ηπείρου έως Καραϊσκάκη).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass