Οργανώνεται η ΝΙΚΗ στη Λάρισα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΕΓΕΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, Γ. ΡΟΥΝΤΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2023 13:58

Στην εξέταση οργανωτικών κυρίως θεμάτων αφορούσε σύσκεψη στελεχών του κόμματος «ΝΙΚΗ» και του αντιπρόεδρου του κόμματος και βουλευτή Λάρισας, 42χρονου δικηγόρου Γεώργιου Ρούντα.

Ο κ. Ρούντας βρέθηκε στη Λάρισα προχθές το βράδυ σε μια σύντομη επίσκεψη που ολοκληρώθηκε χθες, συμμετέχοντας σε μια σύσκεψη στελεχών και συνεργατών, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η πρώτη συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας και στελέχωσης των γραφείων του κόμματος στη Λάρισα που πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα.
Στη συνάντηση χαρακτηρίστηκαν ως «επιτυχή για τη ΝΙΚΗ» τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου, με δεδομένο ότι ο Νομός Λάρισας εξέλεξε βουλευτή.
Η συνάντηση, όπως διευκρινίστηκε στην «Ε», έγινε «προκειμένου να εξεταστεί και να σχεδιαστεί η ενίσχυση της τοπικής κοινότητας της ΝΙΚΗΣ». Προσθέτοντας ότι «σκοπός της «ΝΙΚΗΣ» είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή τοπική ομάδα, η οποία με δημοκρατικό και διαβουλευτικό πνεύμα θα μπορεί αφενός μεν να αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας της κοινωνίας της Λάρισας με την αντίστοιχη κοινοβουλευτική ομάδα και αφετέρου δε να αφουγκράζεται προβλήματα, απαιτήσεις και ανάγκες, καθώς και να ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις σε κάθε τομέα.
Ο βουλευτής ενημέρωσε την ομάδα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και αντιστοίχως ως οφείλει ενημερώθηκε απ’ την ομάδα για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εκλογική περιφέρεια».
Όπως σημειώνεται από τον βουλευτή, «η συνάντηση «αστραπή» ήταν προπαρασκευαστική και αποτελεί προπομπό μιας βαθύτερης συνεργασίας, η οποία θα προάγει τη δημοκρατία, την επιστήμη, τον διάλογο και την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων, τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.
Η «ΝΙΚΗ» σεβόμενη τις πνευματικές και δημοκρατικές της αρχές και αξίες θα αγωνίζεται καθημερινά για να διαμορφώνει έναν ευπρεπή, πολιτικό λόγο, ο οποίος θα ενώνει όλη την ελληνική κοινωνία».
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass