Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε τον Αγ. Αρτέμιο

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2014 15:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:30

Τον προστάτη της Αγιο Αρτέμιο τίμησε σήμερα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας». 

Το πρωί στον ι.ν. Πέτρου και Παύλου Λάρισας, έγινε επίσημη δοξολογία από τον μητροπολίτη Λάρισας σεβ. Ιγνάτιο και ακολούθησε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση τη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας στην οποία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, οι βουλευτές της ΝΔ Μάξ. Χαρακόπουλςο και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γ. Σούλτης, ο Αρχηγός ΤΑ Χρ. Βαϊτσης, ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς Δημ. Ρέσκος, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Γρ. Δασταυρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Νίκ. Γιαννέλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Παν. Ντζιοβάρας, ο διοικητής της ΠΥΛ Κων. Σκούπρας, ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθαν. Νταβούρας, ο προέδρος της Ενωσης Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Διβάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας Χρ. Καλομπάτσιος, απόστρατοι και αστυνομικοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass