Σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία μεταφέρεται ο 21χρονος Ιάσονας Γεωργιάδης

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2023 13:29

Για τις επόμενες ημέρες αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα μεταφορά του 21χρονου, Ιάσονα - Γεράσιμου Γεωργιάδη, σε Κέντρο Αποκατάστασης που ειδικεύεται στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Όπως είναι γνωστό, ο 21χρονος Ιάσονας - Γεράσιμος Γεωργιάδης είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας της Hellenic Train που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, σύγκρουση από την οποία έχασαν τη ζωή τους 57 επιβαίνοντες.
Από το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ο 21χρονος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, δίνοντας μαζί με τους γιατρούς πραγματική μάχη για περισσότερες από 100 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 21χρονος με πρωτοβουλία της οικογένειάς του τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί με ειδική πτήση μέσω της 110 πτέρυγας Μάχης. Τη διακομιδή έχει αναλάβει η ειδική μονάδα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, ιατρική μονάδα της οποίας θα συνοδεύει τον 21χρονο. Σημειώνεται πως ο 21χρονος Βολιώτης το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass