Μάθημα τεχνητής νοημοσύνης

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2023 14:00

Με πρωτοβουλία του καθηγητή-συντονιστή Παπαευσταθίου Μάριου στο πλαίσιο

του μαθήματος της Οικονομίας υλοποιήθηκε μία καινοτόμα και πρωτοποριακή δράση με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη και Marketing στα Koινωνικά Δίκτυα (Social Media)», στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρικάλων όπου αγκαλιάστηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τη δράση παρακολούθησε ο υποδιευθυντής του σχολείου Γιάννης Παπαπολύκαρπος, συμμετείχε ο εκπαιδευτικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού Γιώργος Καραλής και η εκπαιδευτικός Αγγλικής Φιλολογίας Πανάγου Κωνσταντίνα η οποία έκανε τη μετάφραση κάποιων οικονομικών όρων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στη διάλεξη όπου πραγματοποίησε ο καθηγητής Παπαευσταθίου Μάριος, εξήγησε εμπεριστατωμένα όρους της δράσης, έγινε επίδειξη και προσομοίωση καινοτόμων μεθόδων αναφορικά με το Digital Marketing-τα Social Media και την Τεχνητή Νοημοσύνη στη νέα ψηφιακή εποχή, που είναι σημαντική πρόκληση για όλους. Αναφέρθηκαν στους μαθητές τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι και μετά από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο μέσω της διαφοροποιημένης διδασκαλίας λέχθηκε ότι το instagram χρησιμοποιείται περισσότερο από τους μαθητές και το facebook περισσότερο από τους εκπαιδευτικούς. Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) και τα social media είναι δύο σημαντικά θέματα στη σύγχρονη κοινωνία και συνδέονται στενά μεταξύ τους. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας τομέας της επιστήμης υπολογιστών που ασχολείται με την ανάπτυξη υπολογιστικών συστημάτων που μπορούν να εκτελούν εργασίες που απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη. Τα social media, από την άλλη πλευρά, είναι πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν, να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν με περιεχόμενο στο διαδίκτυο.
Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η χρήση ψηφιακών καναλιών, όπως ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει επιφέρει σημαντικές εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass