Ολοι μαζί για την Προστασία των Μελισσών!

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2023 13:00

Το Δημαρχείο της Λάρισας γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο για να παραδώσουν ένα σημαντικό ψήφισμα σχετικά με την προστασία των μελισσών. Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν με θέμα: «Bee Friends, Bee Active, Bee Happy: Όλοι μαζί για την Προστασία των Μελισσών!».


Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου, κ. Ηλία Θεοδώρου, καθώς και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς του προγράμματος, κ. Παρασκευή Μπελόγια, κ. Θεοδώρα Γκανάβα και κ. Αικατερίνη Τζομπανάκη, πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δ. Τάχου, καθώς και του αντιδημάρχου Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κ. Δ. Δεληγιάννη, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει για την προστασία των μελισσών.
Επιπλέον, τόνισαν τη σημασία αυτών των σημαντικών για τον πλανήτη μας εντόμων και παρουσίασαν την εκστρατεία που οργάνωσαν για περισσότερα αγριολούλουδα στις σχολικές αυλές και στην πόλη της Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες συναντήθηκαν, επίσης, με τον δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη, στον οποίο παρέδωσαν ένα ψήφισμα με περισσότερες από 300 υπογραφές από γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές/-τριες από πολλά σχολεία της πόλης. Στο ψήφισμα, οι μικροί ακτιβιστές και ακτιβίστριες ζητούν την υποστήριξη του Δήμου σε διάφορα θέματα που αφορούν την προστασία των μελισσών και του περιβάλλοντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass