«Είμαι στη λίστα παρά την επιθυμία μου»

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 17:05

Τη δυσθυμία της για την παρουσία του ονόματός της στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΝΙΚΗ», παρά την επιθυμία της να μη συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές, εκφράζει σε δήλωσή της, που ανήρτησε στο fb, η Βασιλική Ζιάκα. Σημειώνεται πως η Λαρισαία Β. Ζιάκα ήταν υποψήφια στον νομό με τη «ΝΙΚΗ» στις περασμένες εκλογές, βγαίνοντας πρώτη με 3.491 ψήφους. Όμως, πρώτος στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στον νομό τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος Γ. Ρούντας, που βγήκε πρώτος στην Κορινθία με 1.315 ψήφους. Προφανώς, γιατί το κόμμα ευελπιστεί πως θα βγάλει βουλευτή στον Ν. Λάρισας και θέλει αυτός να είναι ο Γ. Ρούντας.
«Θα ήθελα με αυτή μου την κίνηση να ευχαριστήσω και να ενημερώσω τους 3.491 Έλληνες και Ελληνίδες συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου, με αποτέλεσμα να βρεθώ στην πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου. Σκοπός όλων μας ήταν να δώσουμε ελπίδα ξανά, για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.
Δυστυχώς, παρά την τιμητικότατη απόφαση των συμπατριωτών μου να με ανεβάσουν στην πρώτη θέση σε αριθμό ψήφων, η απόφαση του βουλευτηρίου της «ΝΙΚΗΣ», τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ήταν να τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της λίστας για την Εκλογική Περιφέρεια της Λάρισας ο αντιπρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ», Γεώργιος Ρούντας, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας, από την Αθήνα με καταγωγή από τα Ζαγοροχώρια Ηπείρου και την Κόρινθο.
Προσπάθησα να πείσω το βουλευτήριο και τον πρόεδρο Δημήτριο Νατσιό, πως η απόφασή τους αυτή ήταν λανθασμένη, δεδομένου, μεταξύ άλλων, ότι οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν όλοι αμιγώς κόμματα, αλλά κάποιοι ψηφίζουν πρόσωπα ή αποφασίζουν βάσει συνδυασμού των δύο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερα. Συγχωρέστε με.
Επιπροσθέτως, το βουλευτήριο μού πρόσφερε θέση επιστημονικού συμβούλου-συνεργάτη, την οποία η συνείδησή μου δεν επέτρεψε να αποδεχθώ, διότι βαθύτερή μου επιθυμία ήταν και είναι να εκπροσωπήσω και υπηρετήσω τον λαό του Νομού Λάρισας που με ψήφισε, ώστε να είμαι η φωνή του στη Βουλή των Ελλήνων.
Αν και εξέφρασα την επιθυμία μου να μη συμμετάσχω στη λίστα ως υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τελικά φάνηκε πως δεν έγινε δεκτή και δυστυχώς το όνομά μου θα είναι στη λίστα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της «ΝΙΚΗΣ» στην Εκλογική Περιφέρεια Λάρισας. Ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να είστε βέβαιοι για τα αγαθά μου κίνητρα. Να σας παρακαλέσω και να ζητήσω την προσευχή και τη νηστεία σας, ως δύο πράξεις πίστεως, έτσι ώστε να ελκύσουμε τη Χάρη και το Έλεος του Αγίου Τριαδικού Θεού για να δώσει λύση για την Ελλάδα μας.
Εύχομαι να νικήσει η αλήθεια και η αγάπη Του. Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση Βασιλική Ζιάκα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass