ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Πέθανε η Τυρναβίτισσα δωρήτρια Άννα Δεληνάσιου

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2014 13:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:28

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Έφυγε από τη ζωή χθες η δωρήτρια και ευεργέτρια του Δήμου Τυρνάβου Άννα Δεληνάσιου σε ηλικία 79 ετών. Η Άννα Δεληνάσιου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ολιγοήμερη ασθένεια. Νωρίτερα η ‘Άννα Δεληνάσιου, το 2009 δώρισε την περιουσία της και συγκεκριμένα μεταξύ αυτών ένα διώροφο κεντρικό κτίριο στον Δήμο Τυρνάβου, απέναντι από το δημαρχείο της πόλης στη μνήμη των αειμνήστων γιου Νικολάου Δεληνάσιου και συζύγου Γεωργίου Δεληνάσιου.

Τότε η δημοτική αρχή Τυρνάβου και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, επί δημαρχίας Χρήστου Κιτσίδη, βράβευσε την δωρήτρια για την προσφορά της με ιδιαίτερες τιμές, σε ειδική συνεδρίαση.

Χθες μετά το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου της δωρήτριας Άννας Δεληνάσιου το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου υπό την προεδρία της κ. Ρούλας Σουρλατζή και την παρουσία του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής: Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης, να παραστεί αντιπροσωπεία στη νεκρώσιμο ακολουθία, να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της, να επιδοθεί το ψήφισμα στους οικείους της και να δημοσιευτεί στον Τύπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass