Ετοιμο το νέο πρόγραμμα επισκέψεων

ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 13:47

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Κέλλα, Μάξιμου Χαρακόπουλου, Ρένας Καραλαριώτου, Νίκου Καρδούλα και Χρήστου Χατζησαλάτα, καθώς επίσης και εκπροσώπων από τα γραφεία του Χρήστου Καπετάνου και Στέλλας Μπίζιου, πραγματοποιήθηκε

σύσκεψη εργασίας στα γραφεία της ΔΕΕΠ.
Υπό την προεδρία του Ηλία Σουφλιά, παρόντων των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., αντιπροέδρων Χρύσας Καλτσογιάννη - Θωμά Κίτση, του γραμματέα Γιώργου Θώδα, του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού Γιώργου Γουμενόπουλου, υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Βασίλη Βόσιου, υπεύθυνο επιστημονικών φορέων Γιώργου Τάτση, υπεύθυνο ποιότητας και εθελοντισμού Γιώργου Κωνστάντου, καθώς και των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς, Μαρία Ζεστούλη, Κιλελέρ Δημήτρη Τσιάρα, Τεμπών Χρήστου Κίτσιου και εκπροσώπων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων, όπως και του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής Αχιλλέα Κέλλα, σχεδιάστηκε το πρόγραμμα επισκέψεων σε όλο τον νομό, τόσο από κυβερνητικά κλιμάκια όσο και από τα τοπικά στελέχη του κόμματος.
Μέσα στις επόμενες μέρες, θα δημοσιευτεί το πρόγραμμα επισκέψεων, καθώς και το πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου θα λάβουν χώρα ως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass