Παραδόθηκε η Ογκολογική Κλινική ΓΝΛ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 13:52

Παραδόθηκε χθες το μεσημέρι στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου για χρήση η ανακαινισμένη Ογκολογική Κλινική με χρηματοδότηση από την Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας.


Οι εργασίες ανακαίνισης προέρχονται από τα έσοδα από το Spring Bloom Bazaar στις 2 Απριλίου 2023, καθώς επίσης και από τα έσοδα του Κραυξίδειου Αγώνα στις 9 Απριλίου 2023 και αφορούσαν την ανανέωση και βάψιμο 715 τ.μ. των τοίχων της Κλινικής, την αγορά και τοποθέτηση 2 κλιματιστικών και 3 τηλεοράσεων. Η όλη προσπάθεια «επενδύθηκε» καλλιτεχνικά με δύο έργα – προσφορά του εικαστικού καλλιτέχνη Λάζαρου Μαράβα.
Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης, στη διάρκεια λιτής τελετής ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τη συνεχή στήριξη του Ογκολογικού Τμήματος. «Πραγματικά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μπαίνει μπροστά και βάζει τη δική της πινελιά, μια πινελιά που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των ασθενών που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας, Ράνια Σουλτούκη, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη από το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων για την ανακαίνιση του τμήματος, που έγιναν μετά από συνεργασία με τη διευθύντρια Γεωργία Λαμπροδήμου, αναφέρθηκε στα έσοδα από τις εκδηλώσεις της Εταιρείας αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να συνεχίσει να στηρίζει τις Ογκολογικές Κλινικές της περιοχής, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass