Το ποδήλατο στο επίκεντρο συνεδρίου στη Λάρισα

ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 13:28

«Ποδηλατώντας με το βλέμμα στο μέλλον» είναι το θέμα του 1ου «Larissa Cycling Forum» (συνεδρίου) που θα γίνει στη Λάρισα και περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων, από αύριο Πέμπτη 1η Ιουνίου έως και το Σάββατο 3 Ιουνίου. Βασικοί διοργανωτές είναι ο Δήμος Λαρισαίων, η ΚΕΔΕ, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η

ΔΗΚΕΛ και η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠ. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ενώ επίσημος χορηγός του Συνεδρίου είναι η Cosmote. Πρόκειται για ένα συνέδριο «καλών πρακτικών», που πραγματοποιείται παράλληλα με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, με διεθνή απήχηση και πολλές παράλληλες δράσεις, προσδιορίζοντας το μέλλον του ποδηλάτου και θέτοντας τα θεμέλια για μια πιο ποδηλατικά βιώσιμη ελληνική πραγματικότητα.
ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ
Πάντως προπομπός του Συνεδρίου είναι η ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας προς τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. Στην ποδηλατοβόλτα θα μετάσχουν και οι «Χρωμοσομούληδες» του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος». Για τους συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα θα ακολουθήσει υπαίθριο πάρτι στον αύλειο χώρο της Πινακοθήκης, με μουσικό σχήμα από τους Εβίτα Θεοδωροπούλου, Γιάννη Κοτσερίδη και Δημήτρη Φωτίου. Η βραδιά περιλαμβάνει κλήρωση ενός ποδηλάτου και ποδηλατικού εξοπλισμού. (Οι εγγραφές για την ποδηλατοβόλτα και τη συμμετοχή στις κληρώσεις/προσφορές στο event στο σημείο τερματισμού, θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία από τις 5.30 μ.μ. και πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass