Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σήμερα σε Ελασσόνα

ΣΕ 304 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 13:49

Συνεχίζεται σήμερα η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Στη συγκεκριμένη διανομή, για τον Δήμο Ελασσόνας, ωφελούμενα είναι 304 νοικοκυριά και οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του

μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά στις παρακάτω ώρες και κοινότητες:
* 09.00 - 10.00: ΑΜΟΥΡΙ, ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ.
* 10.00 - 11.00: ΣΥΚΕΑ, ΑΚΡΗ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΟΥΤΡΟ.
* 11.00 - 12.00: ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ, ΠΥΘΙΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ.
* 12.00 - 13.00: ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ.
* 13.00 - 14.30 ΕΛΑΣΣΟΝΑ.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη, στα τηλέφωνα: 2493-025.440 και 6945-591.722.

 

Διανομή σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Τύρναβο

Ο Δήμος Τυρνάβου προχώρησε στη δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και ειδικότερα σε όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας παρευρέθηκε κατά την πρώτη μέρα πραγματοποίησης του προγράμματος, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την εύρυθμη λειτουργία ενός προγράμματος τόσο σημαντικού για τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass