«Απαράδεκτες συνθήκες στο Νηπιαγωγείο Φαλάνης»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 13:20

«Λίγο καιρό μετά την επικίνδυνη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην ψευδοροφή του ενός από τα δύο κτίρια στο Δημοτικό Σχολείο Φαλάνης, στο οποίο δρομολογούνται πλέον εργασίες κάτω από την πίεση των διεκδικήσεων του λαού μας, διαμορφώνονται επικίνδυνες συνθήκες και στο

Νηπιαγωγείο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Φαλάνης του ΚΚΕ, επισημαίνοντας τα εξής: «Η κατάσταση με τα τεχνικά προβλήματα, τις παλιές υποδομές στη θέρμανση, το ταβάνι που στάζει σε ένα «γερασμένο» σχολικό κτίριο είναι γνωστή στις οικογένειες των μικρών μαθητών και μαθητριών. Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία είναι πλέον φανερό πως το νερό που στάζει έχει πλησιάσει επικίνδυνα τις λάμπες της οροφής, ζήτημα που εγκυμονεί κινδύνους για βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά. Η συγκεκριμένη αίθουσα είναι αρκετά στενή σε σχέση με τον αριθμό των μαθητών/-τριών και δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου. Το μπαλάκι ευθυνών μεταξύ υπηρεσιών του Δήμου Λάρισας πρέπει να σταματήσει και να δοθεί τώρα λύση σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Η βασική ευθύνη είναι της Δημοτικής Αρχής που δεν έχει δρομολογήσει συγκεκριμένες ενέργειες, ενώ το ζήτημα είναι γνωστό εδώ και καιρό… Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γονέων, άλλων σωματείων και φορέων για τα ζητήματα της σχολικής στέγης. Θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε για να πιέσουμε στην κατεύθυνση άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο σχολείο. Η οργή όλων να γίνει οργανωμένος αγώνας και να εκφραστεί μαζικά στις κάλπες στις 21 Μάη κάνοντας την έκπληξη…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass