Το ΚΚΕ θα υπερασπίσει τα δικαιώματα του λαού

ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΔΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2023 9:40

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)


Ανοιχτή ομιλία πραγματοποίησαν χθες στην πλατεία λαού των Φαρσάλων, ο βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λαμπρούλης και ο κ. Ρίζος Μαρούδας που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο κ. Γιώργος Λαμπρούλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, για ένα ισχυρό ΚΚΕ απέναντι στην όποια Κυβέρνηση θα προκύψει. Έκανε εκτενή αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, τις κατώτερες εγγυηµένες τιµές σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Επίσης, ο κ. Λαμπρούλης αναφέρθηκε σε ζητήματα των εργαζομένων, στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό που παίζεται με τους μισθούς, όταν έχουν ψηφίσει νόμους που είναι ενάντια στους εργαζομένους και έρχονται τώρα να πουλήσουν ελπίδα ότι το 2027 θα επανέλθουν οι μισθοί όπως ήταν πριν από τα μνημόνια.
Στην ομιλία που απηύθυνε ο Ρίζος Μαρούδας, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές το ΚΚΕ δεν θα ξεπουλήσει αυτήν την ψήφο που του έδωσε ο λαός, για να μπει στην Κυβέρνηση και να ράψει υπουργικά κοστούμια, αλλά θα αξιοποιήσει αυτήν τη δύναμη για την οργάνωση της πάλης, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων και της νεολαίας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον λαό». Κλείνοντας, σημείωσε ότι: «Μέσα από αυτούς τους αγώνες να ζήσουμε μία ζωή με δικαιώματα, μία ζωή την οποία μας έχουν στερήσει οι Κυβερνήσεις, που η κάθε μία ήταν χειρότερη από την προηγούμενη και η επόμενη που θα προκύψει θα είναι το ίδιο αντιλαϊκή και θα εξυπηρετεί τα κέρδη και τα συμφέροντα λίγων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass