Συνήθως οδηγεί μεθυσμένος...

Λαρισαίος που του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα –λόγω μέθης- για 10 χρόνια και από χθες –που ξανασυνελήφθη- για 5 ακόμη! * Αναίμακτες ανατροπές Ι.Χ. στη Βόλου

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 14:26

Κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη τα ξημερώματα

της Κυριακής ένας 41χρονος Λαρισαίος από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας. Για να αποδειχθεί από την αστυνομική έρευνα ότι – σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» - και άλλες φορές στο παρελθόν συνελήφθη να οδηγεί ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, λόγω για τον οποίο άλλες δύο φορές του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, πέντε έτη για κάθε φορά. Λόγω του ποσοστού αλκοόλ που βρέθηκε μετά και τη δεύτερη μέτρηση στο αλκοτέστ, ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκε νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού για επιπλέον πέντε χρόνια, με τον Λαρισαίο να συμπληρώνει τα 15 έτη αφαίρεσης άδειας για παραβάσεις που του βεβαιώθηκαν από το 2019 μέχρι και προχθές. Αναλυτικότερα, ο 41χρονος βρέθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα στις 02.40 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, όταν ελέγχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας. Στον ίδιο οδηγό, τόσο από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, έχουν βεβαιωθεί αντίστοιχες παραβάσεις κατά τα έτη 2019, 2020, 2022, αλλά και προχθές βράδυ που συνελήφθη.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ι.Χ. ΣΤΗ ΒΟΛΟΥ
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Βόλου (στο ύψος καφετέριας) Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονη Λαρισαία, ενώ κινούνταν προς το κέντρο της πόλης, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ. μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας 48χρονος Λαρισαίος. Το αυτοκίνητο της 58χρονης μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε (φωτ.), με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η συνδρομή πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για την απομάκρυνση του αναποδογυρισμένου οχήματος. Η 58χρονη όσο και ο 48χρονος μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν τραυματίστηκε η 29χρονη συνεπιβάτιδα του Ι.Χ. που οδηγούσε η 58χρονη. Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών του ατυχήματος αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας διενήργησαν αλκοτέστ.

*Μόνο υλικές ζημιές, ευτυχώς, προκλήθηκαν από την ανατροπή Ι.Χ. σε άλλο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 16.05 χθες το μεσημέρι, επίσης στην οδό Βόλου. Όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε νεαρός Θεσσαλονικιός, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Λάρισα, για λόγους που ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ. εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού και στη συνέχεια να ανατραπεί χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.
Σημειώνεται πως από τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων, στις συνηθέστερες αιτίες είναι γνωστό πως μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και η χρήση κινητού τηλεφώνου (ανάγνωση μηνυμάτων κλπ).
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass