Τρικούβερτο γλέντι στην Ανάβρα

Την Πρωτομαγιά από τον Σύλλογο Γυναικών

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 14:30

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Μια πολύ όμορφη Πρωτομαγιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Ανάβρα του Δήμου Αγιάς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Τοπικού Συλλόγου Γυναικών για γλέντι στην πλατεία του χωριού. Ένα γλέντι πραγματικά τρικούβερτο, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Αγιάς και της Τοπικής Κοινότητας Ανάβρας.


Πολύ τραγούδι, πολύς χορός υπό τους ήχους λαϊκής ορχήστρας και φυσικά πολύς κόσμος. Προσφέρθηκαν σε όλους δωρεάν λουκάνικα και κρασί, δόθηκαν δώρα μέσω λαχειοφόρου, ενώ εντυπωσίασε και η έκθεση λουλουδιών της κ. Τάνιας Αντωνίου.
Στην όμορφη γιορτή, που σιγά-σιγά γίνεται θεσμός για την Ανάβρα, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κι εκ νέου υποψήφια Ευαγγελία Λιακούλη, η πρώην βουλευτής και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Βάσω Αλεξανδρίδου, η συντονίστρια Βιομηχανίας και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μέλος της Κ.Ε. και υποψήφια βουλευτής Ζωή Ακριβούλη, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και υποψήφια βουλευτής Ερμίνα Μαγαλιού, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Σμυρλής και Αστέριος Τσιώνης, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Γιώργος Κούκας, οι κοινοτάρχες Ανάβρας, Μεγαλοβρύσου, Μεταξοχωρίου, Γρηγόρης Μπουρντένας, Ευάγγελος Λάμπρου και Γιάννης Πατσιαβούρας αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΠΑΚ Θεσσαλίας Χρήστος Αθανασιάδης, η γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αγιάς Χριστίνα Γιαννουλέα, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου Ανδρομάχη Τσιάρα και η πρώην δήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Χριστούλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass