Οι γυναίκες με το ΚΚΕ

Η ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΗ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2023 8:25

Σε συγκέντρωση γυναικών στη Γιάννουλη μίλησε η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτής στον Ν. Λάρισας με το ΚΚΕ, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι γυναίκες πρέπει να απορρίψουν τις πολιτικές των κομμάτων που κυβέρνησαν και της Ε.Ε., περί «ισότητας των φύλων», όταν την ίδια ώρα εντείνουν την επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και των ανδρών, ισοπεδώνοντάς τα προς κάτω.

Τα κόμματα -ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- στο όνομα των «ίσων ευκαιριών» και της «ισοκατανομής» των οικογενειακών ευθυνών μεταξύ των δύο φύλων κατάργησαν δικαιώματα, ενώ με πρόσχημα τη «συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής, οικογενειακής ζωής» συνεχίζουν να επεκτείνουν τα ωράρια-λάστιχο, την «ευελιξία» ακόμη και στις άδειες τοκετού -λοχείας - μητρότητας, δίνοντας την «ελευθερία» στην καπιταλιστική εργοδοσία να απασχολεί την εργαζόμενη μέχρι να γεννήσει ή αμέσως μετά τον τοκετό... Κάλεσε τις γυναίκες να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να συνεχίσει να είναι μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επόμενη Κυβέρνηση, που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή να εμποδίζει και να αποσπά κατακτήσεις, μέχρι να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα, με το ΚΚΕ και τον λαό πρωταγωνιστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass