ΚΚΕ: Μόνοι τους και όλοι μας

ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2023 8:35
Από τη χθεσινή συνέντευξη στελεχών του κόμματος Από τη χθεσινή συνέντευξη στελεχών του κόμματος

Κορύφωση της προεκλογικής δραστηριότητας των οργανώσεων του ΚΚΕ της Λάρισας αποτελεί η μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, μεθαύριο Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στην Αγιά σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία, ενώ το βράδυ θα μετάσχει στη συνεστίαση των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας του ΚΚΕ στο ‘’Κτήμα Δριστέλλα’’.


«Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τον λαό και τη νεολαία της πόλης σε μαζική συμμετοχή», τόνισαν χθες σε συνέντευξη Τύπου στελέχη του κόμματος. «Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία της πόλης σε μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ στους δρόμους του αγώνα, όπως και στις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος».
Αναλυτικότερα, ο Αλέξης Ζορμπάς γραμματέας της Τ.Ε. Λάρισας, ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και η Μαρία Κωστούλα μέλος του τομεακού γραφείου Υπαίθρου Λάρισας, υπογράμμισαν μεταξύ άλλων: «Το βασικό δίλημμα των εκλογών είναι το πόσο πιο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, απέναντι στην όποια κυβέρνηση προκύψει, είτε μονοκομματική, είτε συνεργασίας, με όποιες αποχρώσεις, είτε δήθεν σταθερή αναπτυξιακή, είτε δήθεν δίκαιη και προοδευτική, είτε με βασικό πυλώνα τη ΝΔ είτε με βασικό πυλώνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση τελικά θα είναι αντιλαϊκή απέναντι στα εργατικά λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες προς όφελος της κερδοφορίας των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Η αντιλαϊκότητα της όποιας κυβέρνησης προκύπτει από τη στρατηγική σύγκλιση που έχουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα φυσικά... Απέναντι λοιπόν σε αυτούς και τους σχεδιασμούς τους, τους απαντάμε «μόνοι τους και όλοι μας», να δυναμώσει το ΚΚΕ, να ψηλώσει το μπόι του εργατικού λαϊκού κινήματος, άλλωστε ο λαός μας ξέρει καλά ότι η όποια θετική έκβαση για τη ζωή του έχει προέλθει μέσα από την πάλη και τους αγώνες του, δεν χαρίστηκε από κανέναν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass